Sèries en Portuguès

Fontainebleau, 1-3 de juliol de 2019. Cortesia: contentsales@rtp.pt

José Machado havia triat grans produccions amb els tràilers (gràcies a Vera Taquenho). Guionistes, autors i les seves obres i podrien competir al festival Série Series:

Fernando Vendrell i Elsa Garcia

3 Dones

3 Dones (13x50') de Fernando Vendrell i Elsa Garcia al Festival de TV de Xangai, van ser nominades a la 25.ª edició dels Premis Magnolia com a Millor Sèrie Estrangera. Escrit per Fátima Ribeiro i Luís Alvarães amb Filipa Martins , Diogo Figueira, Rúben Gonçalves i Flávio Gonçalves com a coguionistes.

Patrícia Müller

“Què es pot fer per conèixer i reconèixer els guionistes que escriuen en portuguès?”

Patrícia Müller

La creadora de Mare Paula / The King’s Favorite, distribuït per BetaFilm té a sala d'edició la seva nova mini-sèrie, Llum Vermell:

Llum Vermell / Red Light

Dirigit per Marco Leão i André Santos (Self Destructive Boys), Llum Vermell / "Luz Vermelha" va ser produït per Filipa Jardim Reis de Vende-se Filmes. La guionista Patrícia Müller va fer investigacions i va escriure el document Llum Vermell basat en una història real coneguda com «mares de Bragança». Una ciutat del nord de Portugal "envaïda" per prostitutes estrangeres va obtenir una enorme cobertura mediàtica quan la població femenina local estava decidida a prendre represàlies per salvar els seus matrimonis. Un cas de tràfic d’home per al periodisme d’investigació. Els actors són genials: Afonso Pimentel, Margarida Vila-Nova i Adriano Carvalho (Sud), un sorprenent Joaquim Monchique (Negócio da China), Henriqueta Maya (Golpe de Sorte), Sofia Nicholson (The Payback, guanyador d’Emmy 2018), João Baptista (Blood Ties, guanyador d’Emmy 2011), l'estrena de Mariana Badam, els personatges de la família de l'alcalde (Dinarte Branco, Maria João Pinho, Bruna Quintas i Luís Ganito), els seus amics Ângela Marques i Paulo Calatré (The King’s Favorite), l'editor en cap João Lagarto (3 Dones), el periodista alcohòlic Cesário Monteiro, els agents del departament de estrangers i fronteres Graciano Dias, Duarte Grilo i João Araújo i las prostitutes interpretades per Sara Norte, Renata Ferraz, Cecília Henriques i Joana Pialgata.

Mare Paula / The King's Favorite

Cirque Paradís / Paradise Descendants


Henrique Oliveira

Vidago Palace

Vidago Palace (6x50') del creador i co-productor portuguès Henrique Oliveira , HOP amb Portocabo d'Alfonso Blanco, distribuït per Banijay Rights.

Edgar Medina, Guilherme Mendonça i Ivo M. Ferreira

Ver esta publicação no Instagram

#Sul / #South – da #ArquipélagoFilmes para a #RTP – é a única série portuguesa no #BuyersShowcase #SeriesMania. O fórum profissional começa amanhã. #VSéries #Lille

Uma publicação partilhada por José Machado (@quem.tv) a

Vicepresident de l'Institut de Cinema i Audiovisual de Portugal, Maria Mineiro,

durant la presentació dels dos primers episodis de la sèrie Sud al festival IndieLisboa 2019.

Sud / South / Sur / Sul

Les auteurs, Edgar Medina (également producteur de la série), Guilherme Mendonça et Ivo M. Ferreira (qui réalise la série),

amb el coguionista Rui Cardoso Martins .

El director de la sèrie, Ivo M. Ferreira:

Els actors expliquen com treballen amb el director.

El protagonista de Sud és el detectiu Humberto, un dels treballs més densos representats per l’actor Adriano Luz:

Adriano Luz .

La banda sonora va ser composta i interpretada per la Dead Combo de Tó Trips i Pedro Gonçalves:

Tó Trips comparteix les seves primeres impressions després de veure els dos primers episodis de Sud al IndieLisboa.

Afonso Pimentel és un dels millors actors de la seva generació:

Matilha, de Afonso Pimentel, és un nom a recordar i un personatge únic. La singularitat de cada ésser i no només d’un petit lladre.

L'actriu Jani Zhao descriu el personatge d'el detectiu Alice:

Jani Zhao .

Edgar Medina dans Conecta FICTION 3 (aquesta seqüència es va rodar amb un telèfon mòbil per estar disponible ara; després es publicarà una versió de qualitat broadcast):

Variety: «Berlinale: Sales Agent Latido, Portuguese Broadcaster RTP Board Series ‘South’»
Meio.TV: «Sul, a série portuguesa em Berlim»