En Portuguès

La indústria audiovisual està en moviment.

3 Dones (13x50')

al Festival de TV de Xangai


3 Dones d'Elsa Garcia i Fernando Vendrell van ser nominades a la 25.ª edició dels Premis Magnolia com a Millor Sèrie de Televisió a L'estranger. Escrit per Fátima Ribeiro i Luís Alvarães amb Filipa Martins, Diogo Figueira, Rúben Gonçalves i Flávio Gonçalves com a coguionistes.

✔Séries

Un nou programa de televisió sobre sèries.

South (10x50')

Edgar Medina, Guilherme Mendonça, Ivo M. Ferreira. Agència de vendes: Latido Films.

#conectafiction

Distribució

Les últimes oportunitats del mercat:

Més de 5600 hores

amb Onza Distribution

Més de 5.600 hores de Portugal, principalment les telenoveles de Plural/TVI, converteixen Onza Distribution en el major distribuïdor de produccions de Portugal. El catàleg inclou 1506 hores de "Morangos com Açúcar" i fins ara només hi ha un títol en portuguès que no va venir de Plural/TVI: el documental de Panavideo "2077, 10 Segons per al Futur" produït per al 60è aniversari de RTP només està disponible amb Onza per a Amèrica Llatina.


 • Drets de ROW disponibles a més de Portugal
 • Milers d’episodis, principalment telenovel·les
 • Poques sèries

Aigua Seca

amb DCD Rights a tot el món

La segona minisèrie de coproducció de la TVG de Galícia i la RTP de Portugal es rodaran entre Lisboa i Vigo. La distribució internacional ja està garantida amb el DCD Rights del Regne Unit per a Holanda, Finlàndia i Europa de l'Est (AMC). També és la segona coproducció de Portocabo d'Alfonso Blanco amb un productor portuguès (el primer va ser el Vidago Palace, de Banijay Rights, del creador i coproductor portuguès Henrique Oliveira).                     La nova coproducció Aigua Seca és un thriller de 6x50' escrit per Alfonso Blanco, Pepe Coira, Araceli Gonda, José Rubio, Eligio Montero, Carlos Portela, Ana Míguez, Lidia Fraga i Carlota Dans. Del costat portuguès, el coproductor SP-i de José Amaral. Els papers principals són: Victória Guerra (3 Dones), Monti Castiñeiras i Sergio Pazos.


 • Els compradors han confirmat
 • Coproducció bilingüe
 • Encara en producció

Patrícia Müller: Llum Vermella

in post-production

La creadora de "Madre Paula" / "The King’s Favorite", distribuïda per BetaFilm, té la seva nova miniserie de televisió a la sala d'edició. Dirigida per Marco Leão i André Santos (Self Destructive Boys), Llum Vermella va ser produïda per Filipa Jardim Reis de Vende-se Filmes. La guionista Patrícia Müller va investigar i va escriure Llum Vermella inspirada en una història real coneguda com a "mares de Bragança". Una ciutat del nord de Portugal "envaïda" per prostitutes estrangeres va tenir una gran cobertura mediàtica quan la població local de dones es va decidir salvar els seus matrimonis. Un cas de trànsit humà per al periodisme d'investigació. El repartiment és genial: Afonso Pimentel, Margarida Vila-Nova i Adriano Carvalho (Sud), un sorprenent Joaquim Monchique (Negócio da China), Henriqueta Maya (Golpe de Sorte), Sofia Nicholson ("The Payback", guanyadora de l'Emmy 2018), João Baptista ("Blood Ties", guanyadora de l'Emmy 2011), l'estrena de Mariana Badam, els personatges de la família de l'alcalde (Dinarte Branco, Maria João Pinho, Bruna Quintas i Luís Ganito), les seves parelles amigues Ângela Marques i Paulo Calatré (The King's Favorite), el editor João Lagarto (3 Dones), el periodista alcohòlic Cesário Monteiro, els funcionaris del servei d'estrangers i fronteres Graciano Dias, Duarte Grilo i João Araújo i les prostitutes interpretades per Sara Norte, Renata Ferraz, Cecília Henriques i Joana Pialgata.


 • Ja subvencionat
 • ROW i hi ha disponibles finestres VoD
 • Serà retransmès per RTP a Portugal
 • Audiovisual en Portuguès ·

 • Guionistes en llengua portuguesa per a la 3.ª edició de Conecta Fiction (del 17 al 20 de juliol de 2019) a Pamplona que se centra en les coproduccions de la ficció televisiva. Lloc Web de José Machado sota el llicència CC BY-SA 4.0.